Ressurser som viser kart over Harstad og beskrivelser.

Kart over det geografiske området Harstad finnes i flere varianter og leveres av flere kilder. I noen kart kan en generelt få opp informasjon om vann og avløp, reguleringsplaner, kommuneplaner, kommunedelplaner, administrative grenser, biologisk mangfold, handel og næring og landbruk og natur og frislutfsliv. Da snakker en gjerne om temakart. I flere av kartene som finnes på nettet er det mulig å zomme og panorere, lage bokmerker, dele, skrive ut, laste ned kartdata, vise Google StreetView og Skråfoto - for å nevne noen av de mulighetene som finnes i en moderne kartløsning.

På Harstad kommune sitt nettsted som omhandler kart kan en bestille kart, eiendomsdata, nabovarsling og 3D-modell, i tillegg til å se kart over Harstad kommune.

Andre kart over Harstad:

Båttrafikk Harstad

- Harstad Havn KF gir oss et verdenskart som viser båttrafikken og hvilke båter som er hvor. Zoom inn på Harstad så finner du båtene som befinner seg der. Dette er båter med AIS aktivert og kartet er nok hentet fra Marinetraffic.com.

Kart Troms - sanntindskart

- Zoombart kart som viser hvor kollektivtrafikken styrt av fylkestrafikk.no befinner seg. Inkluderer også rutevelger slik at du slipper å se annet en det du vil se, f.eks. hvor Ullsfjordferga befinner seg.
mer om Harstad 
Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023